måndag 31 augusti 2009

Spelhelg 11-13 sept.

Sommaren går mot sitt slut, både sommarlov och semestrar är över. CalCon hälsar dig välkommen till höstens första spelhelg. Den 11 till 13 september håller vi öppet nästan hela dagarna. Vi börjar klockan ett på fredagen och spelar till sent på kvällen. Lördagen och söndagen börjar på förmiddagen och slutar sen kväll/kväll. Självklart behöver man inte vara med hela tiden utan kan komma och gå som man vill. Lite som en tre dagars öppet-hus-kavalkad med spel.

Är det något särskilt spel du vill spela får du gärna ta det med dig, vi har många spel i föreningen men det är omöjligt att ha alla. Ifall du undrar om vi har någon särskild titel får du gärna höra av dig i förväg, kanske ligger spelet redan i lokalen, kanske är det någon som har en titel du inte har, men gärna spelar.

Under helgen kommer också att hållas turneringar och tävlingar i olika spel. Endel turneringar kommer kräva föranmälan, andra kommer vara anmälan till på plats. Mer information om dessa kommer när vi börjar närma oss, det är inte färdigbestämt än vilka turneringar som blir av och inte. Priser av varierande värde utlovas.

Skriv in helgen den 11 till 13 (v. 37) i kalendern så ses vi i lokalen.

Har du några frågor eller funderingar så kan du antingen skriva i kommentarsfältet, eller maila Viktor på viktor@calcon.se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar