torsdag 10 december 2009

Fredag, (Lördag), Söndag

Imorgon fredag ifrån ca kl 16:00 kommer det befinna sig människor i lokalen då vi startat en studiecirkel i warhammer fantasy battles regler. Det går utmärkt att komma ner och spela nått brädspel, måla eller kanske rentav delta i i cirkeln, vilket är ett ypperligt tillfälle för nya och ringrostiga spelare att förbättra sina regelkunskaper. Med all förmodan kommer vi att spela lite också.

På lördag så kan det eventuellt bli så att jag hänger lite i lokalen och målar/fixar, men det är dock inte skrivet i sten. Om ni vill komma förbi så kan ni ju slå en pling till lokalen eller till mig (o733o93897), jag svarar dock inte på sms.

Trots att det är jämn vecka tänkte jag på söndag befinna mig i lokalen ifrån kl 13:00 till åtminstone 18. Förmodligen så blir det senare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar