måndag 14 december 2009

Julspecial

På fredag börjar jullovet för många studenter och på tisdag för de som inte får lov innan helgen. Detta firas med julspecial i lokalen. Fredag till söndag har vi öppet och det bjuds bland annat på tårta.

Vi öppnar på fredag klockan 13 och har öppet till söndag kväll.

Denna helgen är inte lika uppplanerad som några av de tidigare helhelger vi haft, men om ni har några speciella önskemål är det bara att säga till, som vanligt är alla välkommna, oavsett ålder eller tidigare spelvana :)

Vi hoppas på bra uppslutning och eventuellt lite lussekatter, pepparkakor och glögg med, alkoholfri så klart :)

Väl mött på fredag, iallafall jag är riktigt spelsugen ^^

6 kommentarer:

 1. Om intresse finns för infinity spelande så kanske jag och claes kan tänka oss att komma ner och dema lite

  SvaraRadera
 2. Det tycker jag låter som en underbar idé Martin! Jag är intresserad. Jag är också sugen på att testa warmaster om någon skulle vilja dema det...

  SvaraRadera
 3. Jag skrev föregående inlägg...
  /Sjögren

  SvaraRadera
 4. jag ska kolla om det finns möjlighet att komma en sväng på söndag

  SvaraRadera
 5. Vi kommer att dyka upp antagligen blir det vid 11 eller så, så jag hoppas det finns folk på plats

  SvaraRadera