torsdag 22 oktober 2009

De olika dagarna

Det börjar närma sig nationella spelveckan. Här kommer mer information om de olika dagarna.

Måndag: Måndagen är ganska löst planerad. Måndag är det beökarna som bestämmer helt vad som ska hända. Vi har över 70 speltitlar i hyllan och eftersom många tar med sig egna spel hoppas vi på att få hundra titlar under nationella spelveckan. Passa på att spela olika sorters spel och känn efter vilka av de andra dagarna som är värda att satsa på, varför inte alla? Vi kommer vara behjälpliga med regelgenomgångar, spelassistans och allt annat som behövs för att öppningsdagen ska bli så bra som möjligt. Det finns även flera olika konsoler, för den som vill spela TV-spel.

Tisdag: Tisdagen är brädspelsdag. Då fokuserar vi lite extra på den sortens spel man spelar med markörer på en spelplan. Det finns väldigt mycket brädspel i lokalen och om du vill kan du ta med dig ditt eget, det finns antagligen någon som inte spelat det. Denhär dagen ska du passa på att testa brädspel du aldrig spelat tidigare. Vi har många gamla klassiker och mycket nya spel, det finns någonting nytt för alla.

Onsdag: Onsdad är figurspelsdag. Figurspel är en spelstil som kräver lite mer förberedelse än till exempel brädspel, därför kommer den dagen få ett särkilt inlägg när mer blir bestämt.

Torsdag: Torsdag är rollspelsdag, precs som med figurspelen så krävs lite mer förberedelse här och det kommer att komma ett separat inlägg.

Fredag:Fredagen är lite som måndagen, förutom att du har massa nya spel i bagaget, passa på att spela om en favorit från de tidigare dagarna, eller för den som fortfarande inte fått nog. Testa någonting nytt. Du finns ingen möjlighet att spela alla våra spel under en vecka, så det finns garanterat någonting kvar du inte spelat än. Ta tillfället att spela detdär spelet som du gått och sneglat på men inte riktigt orkat läsa igenom reglerna för, vi gör regelgenomgångar så att du ska slippa ;)

Klockan 18 på fredagen slås portarna upp för helgens LAN, de som vill får självklart stanna kvar och spela analoga spel hela helgen, men huvudfokus ligger på LANet.

Lördag-söndag: LAN i Burzums regi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar