fredag 23 oktober 2009

torsdag - Rollspelsdagen

Torsdagen under nationella spelveckan tillägnas rollspelen, under dagen kommer att hållas flera olika spelpass. Vissa pass kommer att hållas flera gånger under dagen mendan andra bara kommer hinnas med en gång. Anmälan till alla pass sker på plats i lokalen från och med måndag.
Vill du själv spelleda ett scenario så är du välkommen att göra det, och annars kan du spela ett av de pass vi står för.

Friformsscenariot prometheus misstag kommer att spelas två gånger under torsdagen, en på förmiddagen och en på kvällen. Det utspelar sig stundom i nutid och stundom i förhistoriens atlantis. En grupp forskare letar efter det försvunna atlantis på en ö väster om grönland. Paralellt utspelar sig atlantis undergång, vad ska människorna göra när gudarna övergett dem.
Spelleder gör Joseph

Drakar och demoner scenariot Ättefejd och Gautlahorn kommer att spelas två gånger under dagen, en gång under förmiddagen och en gång under eftermiddagen. Fem syskon, ättlingar till drotten av Hjorteäng ser sitt arv stulet av en bedragare då deras far mördas. Ska syskonskaran lyckas rädda sin faders gård från bedragaren som sitter vid dess högsäta. En försvunnen skatt ifrån forna tider kan vara deras enda hopp. Spelleder gör Viktor

Götterdämmerung, Riotminds mörka rollspel som utspelar sig i en fiktiv version av 16-1700 talets Europa. Ett europa som är fullt med ondska, korruption och okulta sällskap. Scenariot spelleds av Johan som kommer finnas på plats under hela dagen.

Rollspelsveteranen Johan Jonsson ifrån Jönköping kommer ner för att spelleda scenarion med några av sina egenskrivna system. Ett eller flera pass kommer att hållas under kvällen och natten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar